• slide

                 LEDKON A/S

 • slide

  TEMPERATURFØLERE

  Temperaturføler til alle formål.

   

 • slide

  Kabelkonfektionering

  SAM 2763

 • slide

  MONTAGE

  Mekanisk og el montage

Vælg LEDKON A/S fordi

 • Vi reagerer hurtigt på din henvendelse.
 • Vi har løsningen
 • Vi håndterer alle ordrestørrelser.

Kontakt os

Tlf. +45 74 42 15 65

pic
pic

Kabelkonfektionering

Ledkon A/S udfører alt inden for kabler og ledningskonfektionering.Vores mangeårige erfaring med ledningskonfektionering har givet os ekspertise i at forarbejde alle typer ledninger og kabler - godt hjulpet på vej af vores avancerede produktionsudstyr. Men opgaverne bliver aldrig rutine. Vi holder hele tiden os selv, hinanden og vore leverandører til ilden for løbende at udvikle nye metoder, bedre værktøjer og tættere samarbejde - også med kunderne. Derfor kan du roligt stille krav til os.

Se mere.
pic

Temperaturfølere

Ledkon A/S har temperaturfølere til alle formål. Ledkon A/S producerer og forhandler temperaturfølere af høj kvalitet. Vi har et stort udvalg af standard følere, men har også en stor produktion af kundespeciferede følere. Da vi ligger inde med et stort lager af undersamlinger/komponenter har Ledkon A/S mulighed for at levere de fleste typer temperaturfølere inden for kort tid. Vi foretager også reparation af deres gamle temperaturfølere. Se vores standardføler på næste side. Vi har mulighed for at fremstille / skaffe de fleste typer temperatur følere og tilbehør hertil, hvis du ikke finder hvad du skal bruge på hjemmesiden så kontakt os.

Fortsæt
pic

Montage

Ledkon A/S har i mange år lavet montage opgaver for en lang række danske og udenlandske virksomheder.Vi håndterer store som små opgaver, I vores maskinværksted har vi mulighed for at dreje, fræse, bukke, klippe, TIG svejse og en lang række andre opgaver, vi har faglært personale, vi har samarbejde med flere danske og udenlandske firmaer for at kunne give vores kunder den bedste service. Mange montageopgaver består af en kombination af EL og Mekanisk montage..

Fortsæt