Ledning og kabelkonfektionering

Muligheder.

Har du en produktion hvor der indgår ledninger og kabler, så er det i mange tilfælde ikke rentabelt at fremstille dem selv, for det meste er det en bedre og billigere løsning at få os til at fremstille dine kabler og ledninger, herved slipper du for besværet med en stor lagerbeholdning af stik, kabler og andre komponenter.

012

 

Ledkon har i over 25 år leveret kabler og ledninger til danske og udenlandske kunder.

SAM 0928

Har du et nyt produkt hjælper vi gerne med fremstilling af prototyper. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information eller har du brug for råd eller teknisk hjælp så kontakt vores konstruktions afd.

SAM 2675

Hurtig levering, og til tiden.

Vores erfaring og expertise gør at vi kan levere nye produkter hurtigt. Vi ligger inde med en stor lagerbeholdning af kabler, stik og andre komponenter, det betyder at vi for det meste kan fremstille prototyper inden for få dage. Vi har igennem mange år opbygget et stort netværk af leverandører både i Danmark og i resten af verden, det gør at vi kan skaffe komponenter inden for kort tid. 

SAM 2669

KOMAX 5

Vi kan fremstille dine kabler og ledninger ud fra en skitse, tegning, model eller på anden vis, vi sikrer os altid at produktionsgrundlaget er på plads inden ordren laves, også selv om den er på få styk.

Vi råder over et stort antal fuldautomatiske, halvautomatiske, og manuelle konfektionsmaskiner. Vores store maskinpark betyder at vi kan lave de fleste typer montageopgaver.

KOMAX 3

 

Vi kan mærke dine kabler og ledninger.

Om du ønsker at få printet direkte på ledningen, eller få påsat et stykke flex med print eller på anden måde mærket dit produkt er op til dig, vi har mange muligheder for at kunne mærke dine kabler og ledninger.

SAM 2640

Kontrol og slutinspektion.

Vi sætter en ære i at levere et produkt som har den rigtige kvalitet. Hele vores produktion kontrolleres løbende. Der bliver lavet udgangskontrol på alle vores emner, intet bliver sendt  til vores kunder uden at det er kontrolleret. Kontrolrapport kan udfærdiges hvis det ønskes. 

MAV Traekproeve 1

KOMAX 1 

010013015

ZF (1)

 KOMAX 9

 

 

 

 

 

 

 

KOMAX 2

 

 

 

 

 

042 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 Afisoleringsmaskine

 

 

 

 

 

 

 

  Tyllemaskine 1

 

 

  

 

 

 

 Stocko

 

 

 

 

 

WDT FMP 20

 

 

 

 

 

 

 

 043

 

 

 

 039

 

 

 

 

031

 

 

 

 

 

016

 

 

 

 

 

009

 

 

 

 

037